Logo HairControl Kapsalon Vianen

KIS: Keratin Infusion System

Hair Control Vianen werk met KIS producten omdat KIS terug gaat naar de basis van het haar. Haar bestaat uit drie bestanddelen: keratine proteïne, mineralen en vocht.


In 1995 werd in Nederland het merk Kappers geïntroduceerd. Doelstelling van deze haarverzorgingslijn was, om kapsalons hoogwaardige kwaliteitsproducten te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. De producten moesten bovendien aansluiten bij de specifieke behoefte en werkwijze van de professionele kapsalon. Inmiddels heeft het merk zijn toegevoegde waarde ruimschoots bewezen. De afgelopen twaalf jaar is het aantal enthousiaste gebruikers dan ook spectaculair toegenomen.


KIS van Kappers
Dat het altijd beter kan, bewijst Kappers nu met de introductie van KIS: het Keratin Infusion System. KIS combineert het beste uit de Amerikaanse en Europese haarverzorging tot één complete en unieke verzorgingslijn. Het systeem bevat een revolutionaire formule die, geheel naar Amerikaanse traditie, focust op herstel van het haar van binnenuit. Waar Amerika sterk is in het daadwerkelijk repareren van haar, loopt Europa voorop als het gaat om technieken in haarkleuring en permanent. Met KIS brengt Kappers nu het beste uit deze twee werelden samen in één revolutionaire haarverzorgingslijn, met als gemene deler voor alle producten: het Keratin Infusion System.
De lijn bevat herstellende shampoos en kuren uit Amerika, stylingsproducten uit Amerika, Nederland, Duitsland en België, permanenten en oxy-cremes uit Duitsland en haarkleuringen uit het kleurland bij uitstek: Italië.

.


Ontstaansgeschiedenis
KIS is het gevolg van een lange zoektocht naar de ultieme formule. Het resultaat mag er dan ook zijn: een lijn die het haar van binnenuit herstelt en het weer sterk en gezond maakt. Een lijn die bovendien optimaal aansluit bij zowel uw professionele behoefte als kapper, als bij de individuele behoefte van uw klant. Speciaal voor KIS gaf Kappers een van de meest vooraanstaande chemici van Amerika opdracht een compleet nieuwe haarverzorgingslijn te ontwikkelen. Sleutelwoorden daarbij waren: ‘eenvoud’, ‘gemak’ en ‘maximale werking’. De geselecteerde chemicus vergaarde faam met de ontwikkeling van producten voor gerenommeerde cosmeticamerken evenals met zijn eigen wereldwijd bekende merk. Zijn ervaring en inzicht hebben geleid tot deze nieuwe producten.

 


Over beschadiging en reparatie
Menselijk haar is opgebouwd uit drie bestanddelen: keratine proteïnen, mineralen en vocht. Onderzoek heeft aangetoond, dat daar waar uit het haar keratine proteïne verdwenen is, vocht zich nestelt. Hierdoor wordt het haar niet alleen zwaarder, maar ook zwakker. Het haar verliest elasticiteit, veerkracht en volume, is breekbaar en splijt gemakkelijk. Een goed voorbeeld hiervan is geblondeerd haar. Als gevolg van het chemische proces van blonderen, zijn aan het haar niet alleen pigmenten onttrokken, maar is ook keratine verdwenen. Hierdoor is het haar beschadigd. Vocht vult automatisch deze ‘lege’ plekken in het haar. Hoewel het haar dus feitelijk is volgezogen met vocht, voelt het toch droog aan. Dit gevoel komt doordat de buitenste laag van het haar beschadigd is.


Reparatie
Bij beschadigd haar is het evenwicht tussen proteïnen en vocht in het haar verstoord. De enige manier om beschadigd haar te repareren en de vochtbalans te herstellen, is door precies dát materiaal toe te voegen als waaruit het haar is opgebouwd; haarkeratine proteïnen. De aan het haar toegevoegde keratine vult de poreuze plekken in het haar. Zonder de toevoeging van keratine, is daadwerkelijk herstel van het haar dus feitelijk onmogelijk. Door toevoeging van keratine wordt het haar sterker en krijgt het meer veerkracht en elasticiteit, waardoor het haar weer volume krijgt.


KIS: dé oplossing voor beschadigd haar
Producten van KIS zijn stuk voor stuk verrijkt met het revolutionaire Keratin Infusion System. Dit systeem bevat naast keratine gelijk aan menselijk haar, botanische kruidenextracten die in staat zijn vocht te binden. Door deze speciale formule is KIS in staat de natuurlijke hoeveelheid keratine – en daarmee het natuurlijke vochtgehalte – in het haar te herstellen.

Door het lage moleculaire gewicht (MW150) dringt de keratine diep door in het haar en herstelt het. Hierdoor is het haar weer bestand tegen schadelijke invloeden, zoals zonlicht, vervuiling, wassen en stylen. Het herstelde haar biedt bovendien een uitstekende basis om chemische processen zoals permanenten en kleuren goed te kunnen doorstaan. Kleurpigmenten hechten zich nu eenmaal beter op gezond haar en dekken beter, zodat de kleur langer mooi blijft. Permanenten krijgen op gezond haar meer elasticiteit en veerkracht. KIS is daardoor dé garantie voor mooi, sterk én glanzend, tot in de puntjes verzorgd haar!

 

HairControl Vianen heeft een breed assortiment van KIS producten in de salon.
In de kapsalon kan ik u adviseren welke product(en) het beste voor uw haartype is. Wilt u meer informatie over het KIS kijk op www.kappers.eu, voor de prijzen kun u zich laten informeren in de salon.


Wat biedt KIS nog meer?
Over KIS is zeer goed nagedacht. Zo bieden de producten, naast het bijzondere Keratin Infusion System, nog een aantal belangrijke pluspunten. Een van de randvoorwaarden bij de ontwikkeling van KIS was bijvoorbeeld, om dieren en hun leefomgeving niet te belasten. Producten van KIS worden daarom bijvoorbeeld niet op dieren getest. Daarnaast wordt de keratine die in de producten verwerkt wordt, gewonnen uit de wol van geschoren Nieuw-Zeelandse schapen. In KIS worden geen dierlijke bijproducten verwerkt en de producten zijn niet belastend voor het milieu. De verpakking is recyclebaar.


KIS biedt u al met al de zekerheid van een kwalitatief hoogstaand product, dat voldoet aan al uw professionele wensen. Een keuze voor KIS betekent een keuze voor gemak en kwaliteit. KIS verlost u van het maken van ingewikkelde en tijdverslindende afwegingen voor verschillende producten en verschillende leveranciers. Met een keuze voor KIS bespaart u uzelf tijd én moeite en gaat u voor het beste. En om alle mogelijkheden en voordelen die de productlijn biedt ten volle te kunnen benutten, mag u bovendien ook nog eens rekenen op waardevolle vaktechnische ondersteuning van KIS.

 

KIS: de voordelen op een rij:

 • Revolutionaire en complete haarverzorgingslijn.
 • Eenvoudig en ongecompliceerd in gebruik.
 • Haarherstel van binnenuit.
 • Geschikt voor elk haartype.
 • Hoogste kwaliteitsgarantie.
 • Verzwaart niet. Haar voelt weer als haar.
 • Ongekende creatieve mogelijkheden.
 • Compleet assortiment van verzorging en styling tot kleur en omvorming.
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
 • Niet getest op dieren.
 • Keratine gewonnen uit schapenwol.
 • Bevat naast de keratine geen dierlijke bijproducten.
 • Professionele uitstraling.
 • Niet belastend voor het milieu.
 • Recyclebare verpakkingen.

(bron foto's: www.kappers.eu)

Facebook Kapsalon Vianen Administrator Google Kapsalon Vianen Prijslijst kapper Prijslijst kapper Prijslijst kapper Twitter kapper Hoofdwebsite

Valid XHTML 1.0 Transitional