Kapsalon HairControl Vianen - Hairextension

Extensions

Altijd al mooi lang haar of een vollere bos willen hebben? Heb je nooit hairextensions laten zetten omdat je het te duur vindt? Dan heb je nu geen excuus meer!

Bij HairControl Vianen staan kwaliteit en de wensen van de klant centraal. In de salon wordt er goed geluisterd naar de wensen van de klant, zodat de klant altijd tevreden is na een bezoek bij Kapsalon Haircontrol.

Door als kapsalon ervaring te hebben met een hairextension-specialiste (gecertificeerd) kan HairControl met behulp van kwalitatief bijzonder goede en betaalbare hairextensions je haar naar wens meer volume geven, verlengen, mooie kleureffecten aanbrengen of een kapsel met een paar extensions compleet veranderen.

De hairextensoin-specialiste zet hairextensions in tegen een betaalbare prijs! In de kapsalon worden alleen extensions gebruikt die kwalitatief zeer hoog zijn.
Met de hairextensions kun je alles doen föhnen, stijlen en verven.

Haircontrol werkt uitsluitend met professionele producten, waaronder een tang die niet schadelijk is voor je haar. Om je een idee te geven, de bevestigingstang voor de hairextensions wordt niet warmer dan bijvoorbeeld een stijltang (laagste temperatuur) of een krultang.

Op het haar geldt een garantie van 3 maanden, mits het haar verzorgd is zoals in de handleiding beschreven is.


Tijdens de eerste afspraak bespreken we eerst je wensen:

  • wil je het verlengen, meer volume creëren of kleureffecten aanbrengen?
  • wat past het best bij je eigen haar?
  • hoeveel hairextensions heb je nodig voor het mooiste eindresultaat?
  • dan maakt HairControl een kleuranalyse.
  • na deze stappen weet je exact waar je aan toe bent qua prijs, daar komt ook niets meer bij.
  • nu maken we een tweede afspraak voor het plaatsen en snijden van de hairextensions.


Voor een afspraak of meer informatie kun je contact met Kapsalon HairControl Vianen. Bij geen gehoor kun je een voicemail bericht achterlaten, je wordt in ieder geval altijd dezelfde dag terug gebeld.