Logo HairControl Kapsalon Vianen

Kapsalon

HairControl is een gezellige en kleinschalige kapsalon op de "Klaverkamp" te Vianen.
Kapsalon HairControl staat garant voor een professionele aanpak en door jarenlange ervaring gaat u zeker met een goed gevoel de deur uit. U krijgt het kapsel dat perfect bij u past, omdat ik luister naar uw wensen en ik u kan adviseren over de laatste Haartrends en nieuwste kleuren. Ik werk uitsluitend op afspraak, omdat ik de tijd neem voor mijn klanten. Natuurlijk kunt u altijd bellen of Contact opnemen voor een afspraak, of te informeren over de Producten die gebruikt worden in mijn kapsalon.

 

Wij adviseren dan ook KIS :
KIS is het gevolg van een lange zoektocht naar de ultieme formule. Het resultaat mag er dan ook zijn: een lijn die het haar van binnenuit herstelt en het weer sterk en gezond maakt. Een lijn die bovendien optimaal aansluit bij zowel een professionele toevoeging als kapsalon, als bij de individuele behoefte van de klant.
KIS gaf een van de meest vooraanstaande chemici van Amerika opdracht een compleet nieuwe haarverzorgingslijn te ontwikkelen. Sleutelwoorden daarbij waren: ‘eenvoud’, ‘gemak’ en ‘maximale werking’.Gerenommeerde cosmeticamerken
De geselecteerde chemicus vergaarde faam met de ontwikkeling van producten voor gerenommeerde cosmeticamerken evenals met zijn eigen wereldwijd bekende merk. Zijn ervaring en inzicht hebben geleid tot deze nieuwe, spectaculaire haarverzorgingslijn: KIS die wij als HairControl salon/ dealer graag aanbieden.

 

Kapsalon HairControl Vianen is gevestigd op de begane grond, er is toegang via de zijkant met eventueel een rolstoer. Mocht het voorkomen dat u even moet wachten, dan kunt u gratis (zonder wachtwoord) internetten of uw mailbox controleren:

(wi-fi ssid = HairControl) 

Facebook Kapsalon Vianen Administrator Google Kapsalon Vianen Prijslijst kapper Prijslijst kapper Prijslijst kapper Twitter kapper Hoofdwebsite

Valid XHTML 1.0 Transitional