Logo HairControl Kapsalon Vianen

Haartrends

Alles wordt persoonlijker. We laten zien wie we zijn op social media, zoeken onze unieke eigen vorm en bewegen snel. Dat zie je ook terug in het haarmodebeeld van de komende herfst en winter. Kapsels met een lekkere edgy look die draaien om volume, nonchalance en beweging. De nieuwe Haarlijn van de Gezamenlijke Nederlandse Kappers heet dan ook niet voor niets Move.

Kenmerkend voor de najaars- en winterlook zijn volle golvende kapsels met langere contouren en haar dat in lagen wordt geknipt. Dit winterseizoen draait het helemaal om textuur: krullen en volume brengen het haar in beweging. De strakke steile coupe transformeert in een lekkere flow met kapsels die alle kanten op kunnen. De kleuren zijn dit seizoen iets koeler, maar vooral heel divers. Je ziet dit najaar niet alleen donkere kleuren maar ook koper- en blondtinten. En er worden verschillende kleurnuances aangebracht om ook optisch meer beweging in het haar te krijgen. HairControl weet precies welke kleuring perfect aansluit bij jouw.


Alle tools aan dek!
Thuis zijn de verschillende stylingseffecten ook makkelijk te bereiken, HairControl reikt je graag de juiste tips, trucs en tools aan. Want vooral de tools staan dit najaar in de belangstelling.

De nieuwste kapperstools zijn zacht voor het haar en geven ongelofelijke effecten. Niet eerder werden zulke mooie resultaten bereikt met shapers en stijltangen, zoals de conische krultang voor spectaculaire spiraaleffecten. Tools die je haar in beweging brengen.
Zin in die nieuwe edgy look?.
Maak een afspraak bij HairControl en ga samen met ons op zoek naar je eigen unieke vorm en volume.

 

(bron foto's: kapperssite.nl)

Facebook Kapsalon Vianen Administrator Google Kapsalon Vianen Prijslijst kapper Prijslijst kapper Prijslijst kapper Twitter kapper Hoofdwebsite

Valid XHTML 1.0 Transitional